WEB DESIGN ROMANIA

Web Design Responsive

Contact 0755214231

Servicii Oferite


Creare Site

Realizarea unui site cu design modern este importanta pentru promovarea firmei in mediul online si obtinerea clientilor noi.

Afla mai multe

Optimizare SEO

Optimizarea SEO ajuta site-ul sa fie pe prima pagina de cautari, devenind astfel vizibil tuturor navigatorilor si Google Friendly.

Afla mai multe

Administrare Site

Administrarea unui site consta in updatarea continutului la zi. Administrarea site-ului aduce un plus in relatia cu potentialii clienti.

Afla mai multe

Blog Wordpress

Prin intermediul platformei Wordpress puteti instala un blog pe site pe care sa-l tineti updatat pentru clientii dumneavoastra.

Afla mai multe

Modern Design

Great Support

firme realizare site web

User Friendly

Google Friendly

Intrebari Frecvente


Pretul unui site de prezentare este stabilit in functie de complexitate, detaliu, optimizare, continut. Site-ul este realizat asa cum va doriti, pentru a va salva timp si a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta posibila. Aflati cat costa proiectul dumneavoastra - trimiteti detalii prin pagina de contact.

In 2018, peste 60% din cautarile pe Google sunt efectuate pe dispozitive mobile(telefon, tableta). Acest procent este intr-o continua crestere. Realizarea unui site mobile responsive aduce un mare plus experientei utilizatorilor pe site.

Da, puteti adauga sau modifica continutul site-ului cu ajutorul sistemului CMS de la Wordpress. Pot fi realizate structuri ce va vor ajuta in viata de zi cu zi.

Timpul necesar pentru realizarea unui site de prezentare este de 2-3 saptamani. Acesta poate varia in functie de complexitatea website-ului si creativitate. Cu cat un site este mai atent realizat, potrivit pentru utilizatori, cu atat veti obtine rezultate mai bune.

Pentru realizarea unui site de prezentare trebuie sa fixati arhitectura(Prima Pagine, Servicii etc.), precum si continutul pentru aceste pagini, text sau imagini. Este bine de stiut faptul ca in ziua de azi calitatea informatiilor oferite este deosebit de importanta. Nu ezitati sa ma contactati pentru sugestii sau directii de abordare.

Scopul meu este de a convinge navigatorii ca site-ul dumneavoastra este cea mai buna optiune. Cu ajutorul cunostintelor mele de web design, ideile dumneavoastra pot prinde viata. Iata cateva motive pentru care merita sa lucram impreuna:

- Folosec cele mai noi tehnologii si standarde web design: HTML5, CSS3, PHP + MySQL, Bootstrap 4, JavaScript, jQuery, Sublime Text 3, WinSCP.

- Sunt disponibil in orice zi a saptamanii, gata sa va raspund intrebarilor dumneavoastra.

- Sunt sociabil si comunicativ. O comunicare eficienta este cheia catre succes.

- Pot realiza site-ul dumneavoastra asa cum va doriti.

Modern Design

Un design modern atat pe desktop, cat si pe mobil (responsive), va atrage mai multi vizitatori si clienti.

Optimizat SEO

Prima pozitie in Google este un lucru esential pentru succesul oricarei afaceri. Site-ul este optimizat SEO si pentru mobil.

realizare site web ieftin

User Friendly

Oferiti clientilor dumneavoastra posibilitatea de a naviga pe un website cu o interfata prietenoasa si usor de folosit.

Google Friendly

Fiecare site este realizar comform standardelor Google Mobile si testat cu Google Mobile Friendly Test.

30

Clienti fericiti

4

Ore de lucru/zi

50

Site-uri realizate

20

Blog-uri instalate